Tarieven / Zorgverzekeraars

Zitting fysiotherapie: €28,10
Zitting fysiotherapie aan huis: 38,10
Screening: 10,00
Intake en onderzoek na screening: 30,00
Intake en onderzoek na screening aan huis: 40,00
Intake en onderzoek na verwijzing: 40,00
Intake en onderzoek na verwijzing aanhuis: 50,00
Niet nagekomen afspraak of afzegging binnen 24 uur: volledig tarief

We hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.
Behandelingen worden vergoed afhankelijk van de grote van uw aanvullende pakket.
Let op: het eigen risico is hierbij niet van toepassing. Behandelingen geschieden volgens afspraak.

Betalingsvoorwaarden praktijk

  • Geeft u duidelijk aan bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent en wat uw aanvullende polis aan behandelingen vergoed.
    U bent hier zelf verantwoordelijk voor.
  • Als u in de praktijk behandeld bent, hebt u een betaalverplichting naar de praktijk. Hiervoor hebt u een verzekering afgesloten bij een zorgverzekeraar. De rekening van de behandelingen gaan direct naar uw zorgverzekeraar (tenzij uw zorgverzekeraar dit in zijn contract anders heeft vastgelegd).
    Zij zorgen voor de afhandeling van de betaling. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal “nog te vergoeden behandelingen”.
    De behandelend fysiotherapeut zal ook bijhouden hoeveel behandelingen u nog vergoed krijgt en zal u informeren wanneer er niet meer vergoed zal worden. U bent zelf altijd verantwoordelijk voor de vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Indien u (achteraf) niet voldoende verzekerd blijkt te zijn, dan ontvangt u altijd een nota voor de openstaande behandelingen.
  • Nota’s dienen binnen 25 dagen na factuurdatum te worden betaald. Daarna heeft de fysiotherapeut de mogelijkheid om het openstaande bedrag met rente en eventueel gemaakte kosten van een incassobureau bij u in rekening te brengen.