Wie zijn wij?


Siga Honcoop

FysiotherapeutOver Siga

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool in Breda. Zelf woon ik ook met veel plezier in Breda en vind het heerlijk om met mijn vak fysiotherapie bezig te zijn. Ik ben gedreven en bezit over flink wat doorzettingsvermogen, vandaar dat ik blij ben dat we hier voor ons zelf aan het werk zijn

Ik zie veel zwangere patiënten en vrouwen die nog klachten hebben na de zwangerschap, aangezien ik gespecialiseerd ben op bekkenpijn tijdens en na zwangerschap. Met een aantal simpele correctie technieken en oefeningen voor thuis kan ik deze patiëntengroep erg goed helpen. Bovendien ben ik in het bezit van het diploma voor Dry Needling van zowel de extremiteiten als de wervelkolom. In de toekomst wil ik graag verder specialiseren op bekken klachten.

Ik doe aan Braziliaans Jiu Jitsu en kracht en conditie training. Ik heb een fijne familie en vrienden kring, houd van lekker eten, reizen, duiken en snowboarden.


Reinier de Ridder

Fysiotherapeut
Over Reinier
Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan Avans hogeschool in Breda. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen in binnen en buitenland. In 2012 heb ik gewerkt bij Bonfysiotherapie Bonaire, mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij PMC Heksenwiel in Breda.

Ik heb de Dry Needling cursus DNS Amsterdam met succes afgerond en ben erg enthousiast over de resultaat die ik daarmee dagelijks behaal. Wat ik geweldig vind aan mijn vak is dat ik een probleem voorgeschoteld krijg waar ik volledig in kan duiken, mag uitzoeken wat er precies mis gaat en vervolgens mag proberen op te lossen. Om precies uit te zoeken wat er mis gaat gebruik ik onder andere musculoskeletale echografie. Hiervoor krijg ik patiënten doorgestuurd van verschillende fysio-/ huisartsenpraktijken in en om Breda. En in samenwerking met een huisartsen praktijk begeleid ik echografisch injecties. Ik zie elke week allerlei problemen voorbij komen van Crossfit atleten met spierproblemen, vechtsporters na een trauma tot hardlopers met peesklachten.

In mijn vrije tijd ben ik actief. Ik ben professioneel MMA vechter voor http://www.onefc.com, Ik ben al jaren gek op Braziliaans Jiu Jitsum ik loop hard, geef zeilinstructie, en ik duik en snowboard erg graag. Kijk eens op deze website voor mijn andere onderneming: http://www.combatbrothers.nl

Dit is een stukje dat VICE sports onlangs over me geschreven heeft hierzo

Hopelijk kan ik u binnenkort helpen om al uw activiteiten weer pijnvrij te kunnen doen!