Fysiotherapie Breda

Wij gaan je helpen om van je klachten af te komen.

Missie

Als (top)sporters weten we als geen ander hoe vervelend het kan zijn om niet pijnvrij te kunnen bewegen. Wij helpen je graag om van je klachten af te komen en gaan ook altijd op zoek naar het onderliggende probleem. Zodat als de klachten weg zijn ze ook niet meer terug hoeven te komen.

TEAM

Ons team

Fysiotherapie Breda

Siga Honcoop

Ik werk als fysiotherapeut en ben mede eigenaar bij de Ridder & Honcoop fysiotherapie. Ik startte de praktijk in 2013 samen met Reinier op. Naast fysiotherapie hou ik me op dit moment vooral bezig met online rugtraining voor thuiswerkers en personal training als fysiotherapeut. Samen kijken naar de kleine dingen die fout kunnen gaan in bewegen. Die soms voor grote klachten kunnen zorgen. De oplossing vinden door inzicht te geven vind ik erg leuk! 
Fysiotherapie Breda

Reinier de Ridder

Naast dat ik topsporter ben in MMA werk ik als fysiotherapeut. Mijn expertises zijn: dry needling, echografie en EPTE. Ik zie veel sporters maar werk graag met allerlei verschillende mensen. Ik weet heel goed hoe belangrijk het is dat je lichaam goed in elkaar zit en deel dit graag met je!

Julie Vermeeren

Ik werk met veel plezier als zelfstandige fysiotherapeut op de praktijk. Ik specialiseer op manuele therapie en dry needling en vind het leuk om me als fysiotherapeut te blijven ontwikkelen. Ik heb heel lang gebasketbald en ben nu veel aan het wielrennen.